Πετεβίνος: «Όχι εκπτώσεις με Ομόνοια», Καζού: «Είδα παιχνίδια του αντιπάλου»

Μετά τη νέα εμφαντική νίκη (4-0) επί της Νέας Σαλαμίνας – προηγήθηκε το 5-1 επί του Απόλλωνα – ο ΑΠΟΕΛ στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (16/12) απέναντι στην Ομόνοια.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος, και ο Καζού μιλώντας στη CytaVision ρωτήθηκαν για την επόμενη πρόκληση της ομάδας τους.
 
Νεκτάριος Πετεβίνος:
«Από μόνο του αυτό το παιχνίδι αναγκάζει τους παίκτες να μείνουν στα ίδια επίπεδα. Δεν θέλουμε να κάνουμε εκπτώσεις. Βγάλαμε μια δύσκολη σειρά 5 αγώνων. Ήμασταν καλοί σήμερα. Αν δεν προσεγγίσεις με σοβαρότητα τη Νέα Σαλαμίνα θα το… πληρώσεις».
 
Καζού: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Προσωπικά είδα και κάποια παιχνίδια του αντιπάλου. Να μπούμε δυνατά στο γήπεδο και με τη βοήθεια του προπονητή να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».