Π.Καμμένος: Μετά τις δηλώσεις Ζάεφ έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Την αντίδραση του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛΛ, Πάνου Καμμένου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, όπου ισχυρίστηκε ότι «είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε για τη γλώσσα της “Μακεδονίας”».

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης “συμφωνίας των Πρεσπών”», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι «ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες, νέο θύμα ο 20χρονος Κυριάκος
Δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού υποστηρίζει ο Πάλμας-«Τα πολιτικά πρόσωπα ανά πάσα στιγμή υπόκεινται στην κρίση του ΠτΔ»
«Παρακάλεσέ με, ζήτα συγγνώμη»-Η μαρτυρία ασθενή που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι
ΒΙΝΤΕΟ:Ένας νεκρός σε ουκρανική επιδρομή drones στο Ροστόφ-Πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό
Σχέδιο κατοχής εδαφών στη Γάζα προωθεί άμεσα ο Νετανιάχου-«Έχουμε το πράσινο από τις ΗΠΑ»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη-Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ο δράστης
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία-Δύο συλλήψεις, η μια για παράνομη παραμονή
ΟΗΕ: H μόνη ρεαλιστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση για Ισραηλινούς και Παλαιστινίους είναι η ύπαρξη δύο κρατών
Ο στρατός Ταϊλάνδης κατηγορεί για παραβίαση κατάπαυσης του πυρός την Καμπότζη
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο