Οι κληρώσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020

Με τη Γαλλία, τη Σλοβακία και το Γιβραλτάρ στον πέμπτο όμιλο κληρώθηκε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17 στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 - 2020.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κύπρο μεταξύ 21-29 Οκτωβρίου 2019 και οι δύο πρώτες θέσεις θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην προκριματική φάση οι 52 ομάδες κληρώθηκαν σε 13 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και κάθε ομάδα θα δώσει τρεις αγώνες.

Από κάθε όμιλο στον Elite round θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες (σύνολο 30).

Απευθείας στον elite round συμμετέχουν Ισπανία και η Αγγλία.

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Εσθονία με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων τον Μάϊο του 2020. Η Εσθονία δεν λαμβάνει μέρος σε προκριματικές φάσεις.
 
 
Με την Ιταλία, τη Σλοβακία και τη Μάλτα στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 για την περίοδο 2019 - 2020 κληρώθηκε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν από τις 13 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2019 στην Ιταλία.

Οι ομάδες κληρώθηκαν σε 13 ομίλους των τεσσάρων και από κάθε όμιλο για τον Elite round θα προκριθούν οι δύο πρώτες καθώς και η καλύτερη τρίτη ομάδα των 13 ομίλων. 

Η Πορτογαλία θα λάβει απευθείας στον elite round. 

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Βόρειο Ιρλανδία με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων τον Ιούλιο του 2020.
 

Η Εθνική Νέων κληρώθηκε στον έκτο όμιλο με την Πορτογαλία, τη Σκοτία και την Τουρκία στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 20 μέχρι τις 26 Μαρτίου 2019 στην Πορτογαλία, που σημειώνεται ότι είναι η κάτοχος του τροπαίου.

Από κάθε όμιλο (σύνολο επτά) θα προκριθούν για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει στην Αρμενία από τις 14 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2018.

Η Ρωσία που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο μας στην προκριματική φάση, κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο μαζί με την Ιρλανδία, το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρουμανία.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google