Άρχισαν οι εργασίες για το «ΑΕΚ Αρένα» - Το χρονικό πλαίσιο για τα ευρωπαϊκά

Σε καλό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για το ΑΕΚ Αρένα με τα έργα να προχωρούν σε γοργούς ρυθμούς, με στόχο να είναι έτοιμο το γήπεδο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη φάση των ομίλων στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και το παιχνίδι με την Πάφο F.C μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου. 

Οι δηλώσεις του:

Για τις εργασίες στην Αρένα: «Προχωράμε, έχουν ρυθμιστεί τα πάντα. Πρώτα με το καλό τελειώνουμε αυτή τη φάση των έργων και μετά θα πάμε στην επόμενη φάση. Ο στόχος είναι να είναι έτοιμο το γήπεδο για να ανέβει στην κατηγορία 4 της UEFA για να μπουρούν να γίνονται παιχνίδια των ομίλων».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε από κοντά τον αντίπαλο χθες. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε γυρίσει σελίδα. Κάναμε από την πρώτη στιγμή την αυτοκριτική. Αυτό που καλούμαστε να δείξουμε είναι αντίδραση. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει τα δόντια της απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολη αποστολή».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε τις επιστροφές των Ίγκορ και Τρουγιόλς που ήταν τιμωρημένοι. Τελειώνει τώρα η σημερινή προπόνηση και έχουμε ακόμη μια αύριο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ο αρμόδιος είναι ο τεχνικός μας διευθυντής σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο για το οικονομικό και με την τεχνική ηγεσία. Περιμένουμε απλά τις αποφάσεις τους».

Δειτε Επισης

Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»
Χωρίς ρεύμα 19 χωριά στη Λεμεσό λόγω της πυρκαγιάς-Κάηκαν 20 πάσσαλοι και τρεις μετασχηματιστές
Έκκληση Προέδρου στους πολίτες να συνεργάζονται με τις Αρχές-«Πρώτιστο μέλη η ανθρώπινη ζωή»
Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα-Στήθηκε Σταθμός Πρώτων Βοηθειών
Μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή στην Πάφο-Κάηκαν καλλιέργειες και περιοχή Natura
Κάηκαν σπίτια και ξενοδοχείο στη Βάσα Κοιλανίου-Χωρίς ρεύμα και νερό η κοινότητα
Ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου
Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις τεράστιες πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο-Καταστροφές και πολλαπλά μέτωπα