Ντεμπούτο για το βλαστάρι του ΑΠΟΕΛ στην Ιταλία

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της Κίεβο Βερόνα, κατέγραψε ο 18χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Σεργκέι Γκρούμπατς.

Ο Μαυροβούνιος μετακόμισε από τους γαλαζοκίτρινους στην ομάδα της Ιταλίας το περασμένο καλοκαίρι και χρειάστηκε να περιμένει μερικούς μήνες για να παίξει με την πρώτη ομάδα της Κίεβο Βερόνα. 

Ο Γκρούμπατς είχε συμμετοχή για περίπου 20 λεπτά απέναντι στην Κάλιαρι, στο θεσμό της φάσης των 32 του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο η ομάδα του δέχθηκε την εντός έδρας ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε. 

Πρόκειται σαφώς για μια ευχάριστη εξέλιξη για το νεαρό ποδοσφαιριστή, που σιγά σιγά παίρνει τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. 

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα