Σε καλή κατάσταση η νεαρή που έπεσε με τον αυτοκίνητο στη θάλασσα της Πέγειας

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Ρωσίδας οδηγού που χθες κατέπεσε με το όχημα της στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας σε βάθος 1,5 μέτρου. Η οδηγός ανασύρθηκε από το νερό από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Η οδηγός μετά την ανάσυρση της μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου κυρίως για προληπτικούς λόγους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα και για τη διάσωση της οδηγού στήθηκε επιχείρηση από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 
 
Γύρω στις 7 το απόγευμα χθες, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, για αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό, το οποίο βρισκόταν μισοβυθισμένο στο λιμανάκι Αγίου Γεωργίου. 

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε απόσταση 8 μέτρων εντός του νερού και σε βάθος  ενάμιση περίπου μέτρων.

Στη θέση του οδηγού βρισκόταν προσδεμένη με τη ζώνη ασφαλείας, η οδηγός του οχήματος, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, ενώ το αυτοκίνητο είχε γεμίσει νερά μέχρι ενός σημείου. 

Με άμεσες ενέργειες τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν, άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και απεγκλώβισαν τη γυναίκα, την οποία μετέφεραν με ασφάλεια στη στεριά.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 51χρονη, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως η οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έχασε τον προσανατολισμό της, ενώ οδηγούσε στην περιοχή με αποτέλεσμα να πέσει με το όχημα της στη θάλασσα. Η οδηγός του οχήματος, που δεν καλύφτηκε από το νερό μετά την πτώση της,  κατάφερε να ειδοποιήσει η ίδια την Αστυνομία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνδέθηκε με δώδεκα υποθέσεις εμπρησμού κατοικιών και οχημάτων ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών
Χειροπέδες σε 63χρονο για τους πυροβολισμούς εναντίον οχήματος στο Ζακάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά
Στο κελί για μια ημέρα οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Κατήγγειλε σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ-Έδωσε στοιχεία στις Αρχές
Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα
Η μεταβολή της εκδοχής του πληροφοριοδότη για «Δημητρούι» πιθανόν ξανά στο Εφετείο-Υπό κράτηση και οι εννέα
Ζημιές στο όχημα Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά (pics)
Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Δημοτικό Λιβαδιών-Φωτιές, σπασμένα τζάμια και σοβαρές ζημιές (pics)