Τα έκανε όλα σε 26' ο Μπάλογκ!

Τα πέντε τέρματα που έριξε ο ΑΠΟΕΛ στον Απόλλωνα, οι εντάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι διαμαρτυρίες και οι δηλώσεις για τη διαιτησία που έγιναν από πλευράς της ομάδας της Λεμεσού, έφεραν σε δεύτερη μοίρα το ντεμπούτο του Ρόμπερτ Μπάλογκ στο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος είχε αγωνιστεί για ένα ημίχρονο στον αγώνα του Σούπερ Καπ απέναντι στην ΑΕΚ, όμως εκ τότε εξαφανίστηκε καθώς ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Ο Πάολο Τραμετσάνι έδωσε την ευκαιρία στον Ούγγρο ποδοσφαιριστή να πάρει λεπτά συμμετοχής και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί καθώς ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 4-1 (ένα λεπτό μετά ήρθε και το τελικό 5-1 για τους γαλαζοκιτρίνους).

Ο Μπάλογκ πέρασε στον αγώνα στο 67’ (αγωνίστηκε δηλαδή 26' μαζί με το τρίλεπτο των καθυστερήσεων) παίρνοντας τη θέση του Νατέλ και φρόντισε να κάνει… αισθητή την πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα. Ο Ούγγρος δέχθηκε κίτρινη κάρτα μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Βασίλης Δημητρίου έκρινε ότι δεν ακολούθησε τη σωστή διαδικασία εισόδου.

Λίγο αργότερα κατάφερε να στείλει για πρώτη φορά την μπάλα σε κυπριακά δίχτυα, σε επίσημο αγώνα, όμως ορθά το τέρμα του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Πάντως, γενικά ο Ούγγρος στα λεπτά που έπαιξε έδειξε να διαθέτει καλά στοιχεία. Φυσικά, ο χρόνος ήταν ελάχιστος και ήδη το παιχνίδι πήρε το δρόμο του. Περισσότερη κριτική για το ποιόν του Μπάλογκ θα γίνει, εφόσον πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Ιταλό προπονητής, ο οποίος για πρώτη φορά σ' αυτό το παιχνίδι είχε στην αποστολή τον νεαρό επιθετικό. Το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος, μετά και τον παροπλισμό του Ντελατόρε, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός για τον ΑΠΟΕΛ έστω και αν θα έρχεται από τον πάγκο. 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Ισραηλινή επίθεση κοντά στη Βηρυτό-Καλούν τους κατοίκους να μείνουν μακριά από θέσεις της Χεζμπολάχ
Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ