Έληξε η ομηρία στην Τσεχία-Συνελήφθη ο ένοπλος

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία των οκτώ ανθρώπων που έλαβε χώρα νωρίτερα σε υποκατάστημα της Unicredit στο Πρίμπραμ της Τσεχίας.
 
Έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στο κτίριο, όλοι οι όμηροι απελευθερώθηκαν, ενώ ο δράστης συνελήφθη.
 
Ο ένοπλος εισέβαλε στο υποκατάστημα κρατώντας αρχικά εννέα άτομα, ωστόσο στη συνέχεια απελευθέρωσε τον έναν, ο οποίος δήλωσε ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό σε κανέναν.
 
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμης και ειδικός διαπραγματευτής, ωστόσο έως στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα αιτήματα από τον δράστη. Ωστόσο, άλλες αναφορές υπογραμμίζουν ότι ο ένοπλος θέλει να κάνει καταγγελίες για διάφορα θέματα.
 
Πληροφορίες από τσεχικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας, σημειώνουν ότι ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές.
 
Ο δήμαρχος της πόλης είχε νωρίτερα ανακοινώσει ότι έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία, όπου βρίσκεται το υποκατάστημα.
 
Το Πρίμπραμ είναι μία μικρή πόλη της Κεντρικής Βοημίας, 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πράγας.

Δειτε Επισης

Το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία σημαίνει ένα «λογαριασμό» $3 τρισ. για τους Ευρωπαίους
Αφγανός ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μόναχο-«Δεν ήταν ατύχημα»
ΒΙΝΤΕΟ: Μία νεκρή και πολλοί τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος διαδηλωτών στο Μόναχο
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στο Μόναχο-Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
Ο Τραμπ παραγκωνίζει την Ευρώπη με αφορμή την Ουκρανία-Οι εκτιμήσεις αναλυτών
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη έκρηξη με τουλάχιστον 5 νεκρούς σε εμπορικό κέντρο στην Ταϊβάν
Τι αποκαλύπτει το τηλεφώνημα Τραμπ με Πούτιν-Κρίσιμος ο ρόλος του ΝΑΤΟ
ΒΙΝΤΕΟ: 28χρονος πέθανε στη Χαβάη αφού βούτηξε από γκρεμό 15 μέτρων στη θάλασσα
Δώδεκα τραυματίες από ρίψη χειροβομβίδας σε μπαρ στην Γκρενόμπλ
Στη Σαουδική Αραβία πιθανότατα η συνάντηση Τραμπ και Πούτιν-«Είναι καιρός να σταματήσει αυτός ο πόλεμος»