Στο εδώλιο οι μητέρες που εγκατέλειψαν τα τρία ανήλικα στο σπίτι στη Λεμεσό

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν οι δύο μητέρες, 34 και 37 ετών, που συνελήφθησαν για εγκατάλειψη των ανήλικων παιδιών τους στο σπίτι, ανήμερα των Χριστουγέννων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσπασε 13χρονος και κατήγγειλε την μητέρα του-Τον άφησαν με δύο ανήλικα

Οι δύο μητέρες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου θα καταχωρήθηκε εναντίον τους υπόθεση και παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη που ορίστηκε για τις 25 Ιανουαρίου, ενώ αφέθηκαν ελεύθερες υπό όρους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 13χρονος γιος της μιας εκ των δύο, γύρω στις 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι η μητέρα του τον άφησε μόνο του στο σπίτι να προσέχει τον 10χρονο αδελφό του και ακόμη έναν 6χρονο φίλο του.
 
Αμέσως στο σπίτι των παιδιών έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τα τρία ανήλικα αγόρια, ενώ ενημερώθηκε το Γραφείο Ευημερίας το οποίο μετέφερε τα παιδιά σε παιδική στέγη.
 
Οι δύο γυναίκες αφού εντοπίστηκαν φόρεσαν χειροπέδες και τέθηκαν υπό κράτηση αφού εναντίον τους διερευνάται το αδίκημα της εγκατάλειψης παιδιού κάτω των 16 ετών.
 
Επίσης, εναντίον της μια εκ των δύο διερευνάται και το αδίκημα της βίας στην οικογένεια, αφού σε κατάθεση του ο 13χρονος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά.
 

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ