Νεκρός φίλος της Ίντερ, που χτυπήθηκε από βαν οπαδών της Νάπολι

Συνεχίζονται οι δυσάρεστες ειδήσεις από την Ιταλία μετά το χθεσινό Ίντερ - Νάπολι, καθώς μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Κουλιμπαλί και τους τέσσερις μαχαιρωμένους οπαδούς της Νάπολι, υπάρχει και νεκρός!

Όπως ενημέρωσαν οι Αρχές, ένας 35χρονος οπαδός της Ίντερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Μιλάνου τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπημένος από ένα βαν που μετέφερε οπαδούς της Νάπολι στο Σαν Σίρο για τον αγώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης, όταν οι οπαδοί της Ίντερ σταμάτησαν το βαν των οπαδών της Νάπολι. Αφού υπήρξαν συμπλοκές, οι φίλοι των Παρτενοπέι επιβιβάστηκαν στο βαν και στην προσπάθειά τους να φύγουν χτύπησαν τον οπαδό των Νερατζούρι.

Ο 35χρονος φίλος της Ίντερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
Μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι για τον 22χρονο-Θρήνος για τον άτυχο Ντάνιελ
Έρχονται και άλλες αυξήσεις στις τιμές των γεωργικών προϊόντων-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις της ανομβρίας
«Ο δίδυμος αδελφός μου έμεινε 18 και εγώ είμαι 69… Παρακαλώ να βρω ένα νύχι για να κάνω εκείνο που αξίζει»