Άνδρες με ομοιώματα όπλων έσπειραν τον πανικό στο αεροδρόμιο του Παρισιού

 

Δύο άνδρες με ψεύτικα όπλα προκάλεσαν πανικό σήμερα το πρωί σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, πριν συλληφθούν από την αστυνομία.

«Ενας επιβάτης σήμανε συναγερμό αφού είδε δύο ενήλικες που δεν μιλούσαν γαλλικά με όπλα σε μία θήκη», εξήγησαν πηγές της έρευνας. «Πανικός προκλήθηκε στο τέρμιναλ 2 όταν οι άνθρωποι είδαν το όπλα». Η συνοριακή αστυνομία επενέβη και συνέλαβε χωρίς πρόβλημα τους δύο άνδρες.

Τα όπλα ήταν τύπου "Airsoft" που είναι αεροβόλα πιστόλια με σφαιρίδια, «σχεδόν ακριβή αντίγραφα αληθινών όπλων», σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου, ενώ όσοι φέρουν τέτοια ψεύτικα όπλα θεωρούνται «οπλισμένοι».

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το τέρμιναλ 2, το οποίο είχε ήδη αποκλεισθεί εξαιτίας εγκαταλελειμμένης αποσκευής, ενώ ειδική ομάδα πυροτεχνουργών βρισκόταν ήδη επί τόπου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 27 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
Στο αρχείο έβαλε η κυβέρνηση Τραμπ δίωξη κατά γιατρού που κατέστρεφε εμβόλια για την Covid
Η χαλαρή αντίδραση των αγορών ενθαρρύνει τον Τραμπ να εκτοξεύει νέες απειλές κατά ΕΕ και τρίτων χωρών
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Ο στρατός του Σουδάν απώθησε έφοδο των παραστρατιωτικών σε πολιτεία του Νταρφούρ
Αποδοκιμάζει ο Μακρόν τους δασμούς Τραμπ κατά της ΕΕ-«Η Κομισιόν να υπερασπιστεί τα ευρωπαϊκά συμφέροντα»
Σε κίνδυνο οι συνομιλίες για εκεχειρία Ισραήλ και Χαμάς-Aλληλοκατηγορούνται ότι εμποδίζουν την επίτευξη συμφωνίας
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα