Νέα γκέλα για την -τσακωμένη με το γκολ- Μίλαν!

Στο ίδιο (κακοπαιγμένο) έργο θεατές βρέθηκαν οι οπαδοί της Μίλαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12), καθώς είδαν την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να κολλάει στο 0-0 στην έδρα της προτελευταίας της βαθμολογίας Φροζινόνε και να μένει για τέταρτο διαδοχικό ματς της Serie A χωρίς γκολ (όπως συνέβη και απέναντι σε Τορίνο, Μπολόνια και Φιορεντίνα).

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τους "ροσονέρι" εκτός της τετράδας της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και ματς παραπάνω ενώ είναι εντυπωσιακό πως η τελευταία φορά που δεν σκόραραν για τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα ήταν τον Δεκέμβριο του 1984.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μίλαν είχε την υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας όμως ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που έκανε τον κίπερ των γηπεδούχων Σπορτιέλο να ανησυχήσει, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να μένει για μία ακόμα φορά στα ρηχά και να παραμένει άσφαιρος σε όλες τις διοργανώσεις από τις 28 Οκτωβρίου!

Θα μπορούσε μάλιστα να μην πάρει ούτε τον έναν βαθμό αλλά σώθηκε χάρη στο VAR που ακύρωσε γκολ της Φροζινόνε στο 39', όταν ο Τσάνο σκόραρε μετά από πάσα του Μαϊέλο, όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας δόθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης, που είχε κάνει ο Μαϊέλο πάνω στον Τσαλχάνογλου.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Κράνιτς, Αριαούντο (76' Σάλαμον), Γκιλιόνε (74' Τζαμπάνο), Τσιμπσά, Μαϊέλο, Κρίσετιγκ, Μπεγκέτο, Τσάνο, Πιναμόντι (80' Τσοφάνι)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (74' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο (74' Λασάλτ), Ιγκουαΐν, Κουτρόνε.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί
Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί