Νέα γκέλα για την -τσακωμένη με το γκολ- Μίλαν!

Στο ίδιο (κακοπαιγμένο) έργο θεατές βρέθηκαν οι οπαδοί της Μίλαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12), καθώς είδαν την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να κολλάει στο 0-0 στην έδρα της προτελευταίας της βαθμολογίας Φροζινόνε και να μένει για τέταρτο διαδοχικό ματς της Serie A χωρίς γκολ (όπως συνέβη και απέναντι σε Τορίνο, Μπολόνια και Φιορεντίνα).

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τους "ροσονέρι" εκτός της τετράδας της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και ματς παραπάνω ενώ είναι εντυπωσιακό πως η τελευταία φορά που δεν σκόραραν για τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα ήταν τον Δεκέμβριο του 1984.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μίλαν είχε την υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας όμως ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που έκανε τον κίπερ των γηπεδούχων Σπορτιέλο να ανησυχήσει, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να μένει για μία ακόμα φορά στα ρηχά και να παραμένει άσφαιρος σε όλες τις διοργανώσεις από τις 28 Οκτωβρίου!

Θα μπορούσε μάλιστα να μην πάρει ούτε τον έναν βαθμό αλλά σώθηκε χάρη στο VAR που ακύρωσε γκολ της Φροζινόνε στο 39', όταν ο Τσάνο σκόραρε μετά από πάσα του Μαϊέλο, όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας δόθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης, που είχε κάνει ο Μαϊέλο πάνω στον Τσαλχάνογλου.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Κράνιτς, Αριαούντο (76' Σάλαμον), Γκιλιόνε (74' Τζαμπάνο), Τσιμπσά, Μαϊέλο, Κρίσετιγκ, Μπεγκέτο, Τσάνο, Πιναμόντι (80' Τσοφάνι)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (74' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο (74' Λασάλτ), Ιγκουαΐν, Κουτρόνε.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Νεαροί επιτέθηκαν σε ζεύγος τουριστών στην Πάφο-Αρχικά παρενόχλησαν την γυναίκα και στην συνέχεια τους έκλεψαν
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα
BINTEO: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου-Μήνυμα του 112 για εκκένωση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Στον αστερισμό βομβιστών και εμπρηστών το κράτος-Ασταμάτητες επιθέσεις με μια Αστυνομία σε ρόλο θεατή
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού