Μίλαν: Ο Γκατούζο φεύγει, εάν δεν νικήσει τη ΣΠΑΛ

Η Μίλαν δεν μπόρεσε να σκοράρει για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Φροζινόνε, αποτέλεσμα που την αφήνει εκτός της πρώτης τετράδας.

Η υπομονή της διοίκησης των "ροσονέρι" με τον Τζενάρο Γκατούζο εξαντλείται! Ωστόσο, στο Μιλάνο είναι αποφασισμένοι να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία, να παίξει το τελευταίο του "χαρτί".

Σε τρεις ημέρες η Μίλαν υποδέχεται τη ΣΠΑΛ (29/12, 21:30) για τη 19η αγωνιστική της Serie A. Εάν δεν καταφέρει να νικήσει, είναι δεδομένο ότι θ' απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία.

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Δεν μπορούμε με αυτήν την εικόνα να βγούμε στο Champions League. Δεν πρέπει πάντα να επικαλούμαστε την κακή μας τύχη. Πρέπει ν' αναλάβουμε τις ευθύνες μας", υποστήριξε ο Γκατούζο.

Κανείς πλέον στο "ροσονέρο" οργανισμό δεν εγγυάται ότι το 2019 θα τον βρει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία της ΕΕ με τον Τραμπ για τους δασμούς
Πήγε παραλία στην Αγία Νάπα έχοντας μαζί του κοσμήματα αξίας και έπεσε θύμα κλοπής
Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Νεαροί επιτέθηκαν σε ζεύγος τουριστών στην Πάφο-Αρχικά παρενόχλησαν την γυναίκα και στην συνέχεια τους έκλεψαν
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα
BINTEO: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου-Μήνυμα του 112 για εκκένωση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση