Δείτε live που βρίσκεται ο Αη Βασίλης-To ταξίδι του έλκηθρου λεπτό προς λεπτό

Υπό το... άγρυπνο βλέμμα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εδώ και δεκαετίες... καλύπτουν τα νώτα του και καταγράφουν το μακρύ του ταξίδι από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Παπούα-Νέα Γουινέα, την Ιαπωνία και την Κίνα, ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε και φέτος να μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ακριβώς στις 13:01 (ώρα Κύπρου), η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (Norad) εντόπισε στις οθόνες των ραντάρ της ενδείξεις «δραστηριότητας στον Βόρειο Πόλο».

Η πορεία του Άγιου Βασίλη καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπο www.noradsanta.org και στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter (@NoradSanta).


Το έλκηθρό του είναι πιο γρήγορο και από F-15 και μέσα στις επόμενες πέντε ώρες ο Άγιος πρόλαβε να μοιράσει περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύριο δώρα, στην Ωκεανία και την Ασία.  

Τα ραντάρ καταγράφουν την πορεία του έλκηθρου χάρη στους υπέρυθρους αισθητήρες που έχει στη μύτη του ο Ρούντολφ, ο ένας από τους εννέα τάρανδους του Αγίου.

Δειτε Επισης

Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για προτεινόμενο σχέδιο Κανονισμών αξιολόγησης εκπαιδευτικών
BINTEO: Δυο συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή αλλοδαπών στη Λάρνακα-«Έχουν ρημάξει την πόλη»
ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία-Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή μαχαιριού
Ιερέας σε χωρίο της Λευκωσίας τσακώθηκε με τον ψάλτη, τα βρόντηξε και έφυγε αφήνοντας τη λειτουργία στη μέση
Έβαλε τέλος στα σενάρια για «προεδρικές» ο Ουστέλ-Ανακοίνωσε ότι στηρίζει Τατάρ
Η Πρεσβεία της Αγίας Έδρας στην Κύπρο ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Πάπα
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών
Θέλει να συνδέσει την διαγωγή μαθητών με εξωτερικές δραστηριότητες ο Χαρτσιώτης λόγω νεανικής παραβατικότητας
Εκτός λειτουργίας από το 2022 βρίσκονται δυο κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία-Έληξε το συμβόλαιο της ανάδοχου με την Αστυνομία
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα