«Ήταν στο ψυχολογικό κομμάτι το πρόβλημα της Ανόρθωσης»

Το σπουδαίο διπλό απέναντι στην ΑΕΛ, την κατάσταση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Στρέπελ και όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση, σχολίασε ο αναπληρωτής πρόεδρος της «Κυρίας», Δρ. Κυριακός Γιάγκου, στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά ευχάριστα. Απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μια πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής. Μας επιτρέπει να κλείσουμε τη χρονιά με ηρεμία και νηφαλιότητα. Μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τη νέα χρονιά έχοντας κλείσει ιδανικά την προηγούμενη».

Για το παιχνίδι:
«Η κρισιμότητα του παιχνιδιού, ιδίως για την ομάδα μας, δεν μας επέτρεψε να μπούμε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σταθεροποιηθήκαμε στη συνέχεια και κτίσαμε κάτι καλό προς το τέλος του ημιχρόνου. Στη συνέχεια χτυπήσαμε δυο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη».

Για το ότι δεν άρχισε καλά η χρονιά και τι άλλαξε ο Στρέρπελ;
«Από όταν ξεκίνησε η χρονιά με τις αποτυχίες, λέγαμε ότι υπήρχε η πίστη στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Πραγματικά, ήταν στο ψυχολογικό κομμάτι το πρόβλημα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία με την έλευση του νέου προπονητή. Ο κάθε προπονητής έχει μια διαφορετική φιλοσοφία και ο κ. Στρέπελ εργάζεται διαφορετικά από τον κ. Λέβι. Πέρα από τις αγωνιστικές αλλαγές που υπάρχουν, υπάρχει και μια πολύ καλύτερη ψυχολογική διάθεση», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ανόρθωση έχει αδικήσει την εαυτό της. Οι δυνατότητές της είναι δεδομένες».

Για το ότι δεν άλλαξε αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι η Ανόρθωση;
«Δεν έχει αλλάξει και πολύ. Ποδοσφαιριστές που έκαναν καλή χρονιά πέρσι, δεν έχουν μπει ακόμη στο ρυθμό που θα θέλαμε ενώ κάποιοι άλλοι έχουν δείξει να παίρνουν μπρος. Μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο».

Για τις μεταγραφές;
«Υπάρχει μια επικοινωνία της διοίκησης με τον προπονητή. Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές που έχουμε αποφασίσει για διακοπή της συνεργασίας. Να περιμένουμε ακόμα λίγο. Να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα μας επιτρέψουν να δούμε πιο ψηλά».

Για τον κόσμο;
«Βοήθησε ο κόσμος χθες. Είχε κόσμο, όχι όμως όσο θα θέλαμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Όσο αφορά τους οργανωμένους, σέβομαι και κατανοώ την απουσία τους. Η απουσία των οργανωμένων είναι αναντικατάστατη».

Οι ευχές του αναπληρωτή προέδρου:
«Η Ανόρθωση είναι το μεγαλύτερο προσφυγικό σωματεία. Πέρα από φορείς αθλητισμού είναι φορείς ιστορίας. Να ευχηθώ καλή χρονιά, μακάρι τη χρονιά που μας έρχεται να είναι η χρονιά που θα πραγματοποιήσουμε την επιστροφή στην Αμμόχωστο».

Δειτε Επισης

Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά