«Ο Μιλτιάδης μας άφησε μεγάλο χρέος αλλά είχαμε καλή ομάδα, εσύ δεν θα αφήσεις τίποτα»

Πυρά κατά της διοίκησης της Ομόνοιας και του Σταύρου Παπασταύρου εξαπολύει το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, Μαρίνος Στυλιανίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του. 

Αναλυτικά:

«Νομίζω πρέπει να πάμε σε έκτακτη γενική συνέλευση να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αυτοί οι κύριοι της εταιρείας θα στείλουν την Ομόνοια διαβάθμιση.

Ο αρχιστρατηγος Χαραλαμπίδης που προσέλαβε τον Αναστασίου το γκέτο της Λεμεσού, θα διαλύσει την Ομόνοια. Δεν γίνεται να διοικεί την Ομόνοια ο ναυτικός όμιλος Λεμεσού. Ο πρώην πρόεδρος και ο νυν, τα κότερα και τα πανιά κύριοι, δεν έχουν σχέση με ποδόσφαιρο. Ο νυν πρόεδρος είναι ο Γιώργος Παναγιώτου, γενικός υπεύθυνος για την αθλητική επίδοση της ομάδας.

Λένε είναι απροπόνητη, δεν είναι κύριοι απροπόνητοι, αν ήταν εδώ και 40 μέρες με τον Αναστασίου θα έβγαζαν κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο. Αλλού είναι το πρόβλημα, αλλά το Λεμεσιανό γκέτο το καλύπτει εσκεμμένα.

Αν έχετε έστω λίγη ευθιξία παραιτηθείτε κύριοι, καταστρέφεται την Ομόνοια, ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε τις βαρκάδες. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος, θα τα διαλύσουν όλα, κανεί φωτογραφίες και σόου, επαγγελματίες φρου φρου και αρώματα μόνο.

Όλοι οι προηγούμενοι διακονούσαν να τα βγάλουν πέρα και έκαναν καλύτερη ομάδα, εσείς πληρώνεστε όλοι στο τέλος του μήνα και κάνατε ένα οικοδόμημα μπ….λλο. Κύριε Παπασταύρου, πάρε σκούπα αλλιώς είναι άσχημα τα πράγματα, δεν λυπάσαι τα λεφτά σου, ο Μιλτιάδης Νεοφύτου μας άφησε μεγάλο χρέος αλλά είχαμε καλή ομάδα, εσύ δεν θα αφήσεις τίποτα. Συμβουλεύτου τα σωστά άτομα, όχι τους υφιστάμενους, δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, πριν να είναι η κατάσταση μη αναστρέψιμη, γίνονται πολλά αλλά δεν θέλεις να ακούσεις κακό δικό σου».

Δειτε Επισης

Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά