Ξανάχτύπησαν οι διαρρήκτες στην Πάφο-Ήχησε ο συναγερμός αλλά τον απενεργοποίησαν

Yπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του στις 20:00 περίπου χτες το βράδυ και απέσπασαν μετρητά ύψους 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περίπου 2.500 ευρώ.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο, αφού παραβίασαν το παράθυρο του υπνοδωματίου με αιχμηρό αντικείμενο.
 
Η Αστυνομία διαπίστωσε πως η κατοικία διέθετε σύστημα συναγερμού το οποίο ήχησε, αλλά στη συνέχεια το απενεργοποίησαν. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία
Τέλος στο πήγαινε-έλα του προσωπικού της Αρχής κατά της Διαφθοράς-Σε εξέλιξη η διερεύνηση οκτώ καταγγελιών
Έχασε την ουσία, λειτούργησε ως συνήγορος και προκάλεσε η Παπαγαπίου-«Όλοι που κρίνουν δεν είναι σεξιστές και φταίει ο Αγγελίδης»
Είχε τα μέσα, είχε την ευκαιρία, ψάχνουν το κίνητρο-Έρευνες εάν υπήρχε συμβόλαιο θανάτου πίσω από την απόπειρα στην Πύλα
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων
Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 16χρονος Ιβάν-Πιθανό το ενδεχόμενο ο σκύλος να του ανέκοψε τον δρόμο
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία έξι χρόνια-Επίσημα σε λειτουργία η εφαρμογή «ELPIS»