Το πιο στολισμένο ελληνικό σπίτι, μάλλον είναι στην Κοζάνη (video)

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, «Το σπίτι των Χριστουγέννων», μιας και έχει αποσπάσει τον θαυμασμό και την προσοχή όλων των ΜΜΕ πανελλαδικά, μέσα από την κάμερα του kozanilife.gr.

Ο λόγος για το εντυπωσιακά στολισμένο και φωταγωγημένο σπίτι και αυτών των Χριστουγέννων στην Κοζάνη!

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Με την άδεια των ιδιοκτητών, εξασφαλίσαμε και φέτος φωτογραφίες και βίντεο από τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού, που αποτυπώνουν το μεράκι και την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι αυτοί γι’ αυτό που κάνουν, η οποία άλλωστε υπάρχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η χαρά που τους προσφέρει όλη η διαδικασία του στολισμού, παραμερίζει οποιαδήποτε αναστολή τους, είτε οικονομική, είτε πρακτική.

Όπως μας εξηγούν οι ίδιοι, το κίνητρο για όλο αυτό είναι η αγάπη τους για τις γιορτές και για τα παιδιά τους, συμμετέχοντας στον στολισμό, μικροί – μεγάλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού, για τη θερμή υποδοχή και να τους ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία!

Δειτε Επισης

Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»