Η απάντηση του Τέτι για τον αριθμό μεταγραφών και το θέμα Νατέλ

Για το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου μίλησε στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ μετά τον αγώνα με τον Ερμή ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι.

Για τη μεταγραφική περίοδο: «Aυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι να βελτιώσουμε όσο μπορούμε το ρόστερ που έχουμε. Δείχνουν όλοι οι παίκτες ότι είναι παίκτες με αφοσίωση, οι οποίοι προσπαθούν και δουλεύουν για την ομάδα. Σίγουρα σαν ομάδα θέλουμε να αναπτυχθούμε, θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, γι’ αυτό έχουμε ανοιχτή την αντίληψη όσο αφορά τη μεταγραφική αγορά. Αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει, τότε θα το πράξουμε αλλά αυτό που πρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς είναι την ομάδα από μέσα γιατί έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες».
 
Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Δεν συζητούμε για αριθμούς. Κοιτάζουμε συνεχώς για να δούμε αν θα βρούμε κάποια καλή ευκαιρία ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες τον Ιανουάριο και αν θα βρούμε κάποιο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να είναι έτοιμος. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες που θα μπορούν να παίξουν αυτή τη στιγμή στο επίπεδο του ΑΠΟΕΛ και αν θα προσθέσουν κάποιον, θα είναι κάποιος που μπορεί να βοηθήσει».
 
Για τον Νατέλ: «Βήμα-βήμα. Κοιτάζουμε συνεχώς για το θέμα του Ιουνίου, όπως σκεφτόμαστε και για το θέμα του Ιανουαρίου, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι διακοπές, θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και σιγά-σιγά θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που αφορά στον Ιούνη, που είναι και η περίπτωση του Νατέλ».
 

Δειτε Επισης

Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
Μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι για τον 22χρονο-Θρήνος για τον άτυχο Ντάνιελ
Έρχονται και άλλες αυξήσεις στις τιμές των γεωργικών προϊόντων-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις της ανομβρίας
«Ο δίδυμος αδελφός μου έμεινε 18 και εγώ είμαι 69… Παρακαλώ να βρω ένα νύχι για να κάνω εκείνο που αξίζει»