Αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους ενόψει γιορτών

 

Κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Αγίων Θεοφανίων και ιδιαίτερα μεταξύ των ημερομηνιών 22/12/2018- 6/1/2019, λόγω του ότι αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στις κύριες οδικές αρτηρίες των πόλεων, στους υπεραστικούς δρόμους, τους αυτοκινητόδρομους και στην ύπαιθρο, τα Τμήματα Τροχαίας, θα λάβουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης παγκύπρια, αφενός για τη διευκόλυνση του κοινού κατά τις μετακινήσεις του και αφετέρου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα μέτρα περιλαμβάνουν παγκύπριες μηχανοκίνητες περιπολίες και ρύθμιση και έλεγχο της τροχαίας κίνησης, με ιδιαίτερη έμφαση στις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων που είναι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, η αλόγιστη, επικίνδυνη και αμελής οδήγηση, το επικίνδυνο προσπέρασμα και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας/προστατευτικού κράνους, αδικήματα για τα οποία θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή. 

Κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διακίνηση των οχημάτων και την ασφαλή διακίνηση του κοινού από και προς τον προορισμό του. 

 

Δειτε Επισης

Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης