Πρωί-πρωί τα... έψαλλαν στον Αναστασιάδη (pics)

 
Τα Κάλαντα από τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς άκουσε το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και το προσωπικό στο Προεδρικό Μέγαρο.
 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έστειλε μια κάρτα με ευχές και στα παιδιά που θα νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο για να συνοδέψει το λούτρινο αρκουδάκι «Χαρά», το οποίο μετέφεραν στο Προεδρικό η οργάνωση Reaction Κύπρου, με χορηγό την Τράπεζα Κύπρου.
Ο Πρόεδρος ευχήθηκε στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο καλές γιορτές «με την πιο έντονη ευχή, όλα τα παιδάκια να αναρρώσουν και με πλήρη υγεία να επιστρέψουν στα σπίτια τους».
Ευχήθηκε, επίσης, Καλά Χριστούγεννα και καλό Νέο Έτος σε όλους, ό,τι επιθυμεί ο καθένας τον νέο χρόνο να το επιτύχει και να είναι ο χρόνος γεμάτος υγεία και ελευθερία στην Κύπρο.

Μιλώντας στα μέλη της φιλαρμονικής της ΕΛΔΥΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκφράζοντας τις εορταστικές ευχές σημείωσε επίσης ότι «είστε μακριά από τα σπίτια σας, αλλά είμαι βέβαιος ότι η αγάπη των Ελλήνων της Κύπρου θα θερμαίνει τις ψυχές σας και θα νιώσετε όπως ακριβώς και όταν ήσασταν κοντά στις οικογένειες σας. Ό,τι καλύτερο να φέρει ο καινούργιος χρόνος και ιδιαίτερα ελευθερία στην Κύπρο μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας του δημοκρατικού μας οικοδομήματος τα ΜΜΕ
Πρόεδρος: Eνισχύονται δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια
A. Δημητρίου: Η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί βασικό συστατικό του οικοδομήματος της ΕΕ
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»
Στις 21 Μαΐου συνεδριάζει ξανά η Τεχνική Επιτροπή για τη νεολαία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο Παπαδούρης-«Στην εποικοδομητική αντιπολίτευση οι Οικολόγοι»
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο
Εκ πρώτης όλοι θετικοί για Αναστασίου στην ΕΔΕΚ-Περιμένουν κείμενο για να το υπογράψουν