ΟΠΑΠ: Καμία υποψία ποινικού αδικήματος αποφάσισε το Ανώτατο

Το Ανώτατο Δικαστήριο ομόφωνα και τελεσίδικα αποφάσισε ότι ουδεμία υποψία τέλεσης ποινικού αδικήματος υπήρχε από πλευράς της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, χωρίς να υπεισέρχεται σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, δηλώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. 
 
Η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση «σε συνέχεια της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου στις 17 Δεκεμβρίου 2018, σχετικά με την ακύρωση εντάλματος έρευνας στα υποστατικά της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, από ανακριτές της Αστυνομίας».
 
Η εταιρεία «εκφράζει το σεβασμό της προς το Ανώτατο Δικαστήριο  και προς τους ανεξάρτητους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας».
 
Προσθέτει ότι «η Εταιρεία πριν από ένα χρόνο έθεσε σχετικές καταγγελίες ενώπιον της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και στη συνέχεια ενώπιον της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
 
«Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους ανεξάρτητους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, με σεβασμό, υπευθυνότητα και διαφάνεια», καταλήγει.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε για μια μέρα την Κύπρο εκτός της Ε.Ε.»
«Προτεραιότητά μου το περιβάλλον, η υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα»
«Ενώπιον τεράστιων προκλήσεων η Ευρωπαϊκή Ένωση»
«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει ν’ αποκτήσει περισσότερες εξουσίες»
«Ν’ ανοίξει η πόλη-φάντασμα, να δυναμώσει η φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη»
«Στόχος μου είναι να δουλέψω για την εδραίωση της κοινωνικής Ευρώπης»
«Θέσπιση κατώτατου μισθού για να τερματιστεί ο εργασιακός μεσαίωνας»
«Πρώτιστο θέμα για μένα η κοινωνική ευημερία των συνανθρώπων μας»
«Ισότιμος εταίρος στην Ε.Ε. η Κυπριακή Δημοκρατία και έτσι πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται»
«Κοινωνίες όπου άντρες και γυναίκες θα προασπίζονται τα συμφέροντα όλων»