Σοκ στην Ινδία: Έκαψαν 15χρονη στην μέση του δρόμου

Μια 15χρονη μαθήτρια πέθανε την Πέμπτη στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά εγκαύματα, αφού δύο άνδρες την πυρπόλησαν, για άγνωστους λόγους, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Άγκρα.
 
Πρόκειται για άλλη μια επίθεση, από τις πολλές που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην τουριστική αυτή πόλη της Ινδίας.
 
Το κίνητρο της επίθεσης αυτής παραμένει αδιευκρίνιστο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες επέβαιναν σε ένα μηχανάκι, σταμάτησαν το κορίτσι μέσα στη μέση του δρόμου και το περιέλουσαν με βενζίνη. Η 15χρονη πέθανε την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί ενώ ένας εξάδελφός της δεν άντεξε όταν είδε την κατάστασή της και έβαλε τέλος στη ζωή του.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. «Ανακρίναμε έξι-επτά ανθρώπους. Η έρευνα συνεχίζεται» είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην Άγκρα.
 
Την περασμένη εβδομάδα, τέσσερις άνδρες απήγαγαν και βίασαν ομαδικά μια φοιτήτρια στις όχθες του ποταμού Γιάμουνα, στην ίδια πόλη, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές. Το 2016 στο κρατίδιο αυτό είχαν καταγγελθεί 4.954 εγκλήματα εναντίον γυναικών και παιδιών.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
ΒΙΝΤΕΟ: Ένας νεκρός και 19 τραυματίες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στην Ισπανία
Νέο πολιτικό μόρφωμα προαναγγέλλει ο Μασκ-«Χρειάζεται νέο πολιτικό κόμμα στην Αμερική»
Τραγικός θάνατος για 19χρονη στις ΗΠΑ-Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Προβλέψεις αναλυτών ότι ο καυγά των… κολλεγιόπαιδων Τραμπ-Μασκ θα καταλήξει σε εκεχειρία
Νομικοί επιβεβαιώνουν πως ο Τραμπ μπορεί να απελάσει τον Μάσκ αν αποδειχθεί ότι παρανόμησε