Νέα άφιξη μεταναστών στο Λατσί

Νέο κύμα άτυπων μεταναστών αφίχθηκαν νωρίς το πρωί στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Πρόκειται για 8 άτομα Συριακής καταγωγής που από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας φέρεται να αφίχθηκαν με πλοιάριο στην θαλάσσια περιοχή στο Λιμανάκι του Λατσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας εξ αυτών μετέβη στον σταθμό της Λιμενικής Αστυνομίας όπου ανάφερε ότι 8 άτομα αφίχθησαν με πλοιάριο στην θαλάσσια περιοχή την παραλία του Τάκα στην Πόλη Χρυσοχούς. 

Ακολούθως και οι υπόλοιποι άτυποι μετανάστες στις 07:45 το πρωί μεταφέρθηκαν στον σταθμό της Λιμενικής Αστυνομίας και από εκεί στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για εξακρίβωση των στοιχείων τους. 

Όπως ανέφεραν στις ανακριτικές αρχές το πλοιάριο με τους διακινητές αναχώρησε από την περιοχή μετά την αποβίβαση τους .

Στην συνέχεια αναμένεται να οδηγηθούν στον χώρο υποδοχής προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά.

Την νέα άφιξη μεταναστών εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ