Η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) καλεί το Υπουργείο Παιδείας να καταγράψει τα προβληματικά κτίρια και να προχωρήσει στα απαιτούμενα έργα βελτίωσης των σχολείων.
"Ως ΠΣΕΜ για ακόμα μια φορά έχουμε γίνει δέκτες πολλών παραπόνων από συμμαθητές μας για προβλήματα που προέκυψαν στα σχολεία των τελευταίο καιρό. Τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να φανερώνουν τις κακοτεχνίες, αλλά και τις κακές κτιριακές εγκαταστάσεις σε πολλά σχολεία" αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Προσθέτει ότι "δυστυχώς το περιστατικό που συνέβη στο Λύκειο Εθνομάρτυρα στη Λευκωσία όπου υποχώρησε μεγάλο μέρος του ταβανιού και κατέληξε σε θρανίο μέσα σε τάξη που κάνουν μάθημα οι συμμαθητές μας, όπως επίσης και το ότι πλημμύρισε το Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας, επιβεβαιώνουν ότι οι κυβερνώντες και το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους".
Αναφέρει τέλος ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε οι μαθητές να είναι ασφαλείς στα σχολεία αλλά και να περνούν το μαθησιακό τους χρόνο ευχάριστα μέσα σε κτίρια που θα τους βοηθούν να πάρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη μόρφωση τους.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 1 λεπτό| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολοκληρώνεται ως άνυδρος και ο Οκτώβριος-Θλιβερή η κατάσταση στα φράγματα
Πριν 14 λεπτά| OMADA
Η απίθανη ατάκα ταξιτζή στον Τσιτσιπά-Με ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή τον μπέρδεψε
Πριν 27 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Γκίκας και Ζαννέτου-Τόνισαν σημασία συνεργασίας στον θαλάσσιο τουρισμό
Πριν 32 λεπτά| Police Reporter
Η πρόταση Volt για νομιμοποίηση της κάνναβης-Οι τέσσερις πυλώνες που βασίζεται και το κάλεσμα για δημόσια διαβούλευση
Πριν 43 λεπτά| OMADA
Ντέρμπι αποδείξεων στο Φάληρο, με αέρα Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα
Πριν 49 λεπτά| Celebrity
Στη λίστα #30Under30 του #Forbes, η #Αστερομάτα, Klavdia!
Πριν 50 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ










