Τρόμος σε γαλλικό χωριό από «κατά συρροή» δολόφονο... κουνελιών

Tον τρόμο έχει σκορπίσει σε ένα χωριό 1.320 κατοίκων στη Γαλλία η δράση ενός δολοφόνου... κουνελιών!

Η δράση του δολοφόνου ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο όταν τότε για πρώτη φορά εντοπίστηκαν νεκρά κουνέλια στο χωριό Minihy-Tréguier.

Τους μήνες που ακολούθησαν, όμως, δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο κρούσμα μέχρι το περασμένο Σάββατο όταν βρέθηκαν πεταμένα σε κήπο τα κουφάρια κουνελιών.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος αν και δεν αφήνει πίσω του ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο: μπαίνει σε κήπους νυχτερινές ώρες, αρπάζει κουνέλια και είτε τα καρφώνει με βελόνα ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο είτε τα σκοτώνει με τα παπούτσια του.

«Είναι τρομακτικό. Αν βάζουν στο στόχαστρο απροστάτευτα ζώα όπως τα κουνέλια, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιτεθούν και σε ανθρώπους, ειδικά ηλικιωμένους» δηλώνει ένας κάτοικος του χωριού.

«Πρέπει να είσαι άρρωστος για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ζώα. Δεν το κάνει ούτε για να τα φάει» προσθέτει μια άλλη κάτοικος,

Το μεγαλύτερο πλήγμα έχουν δεχθεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που εκτρέφει κουνέλια εδώ και 55 χρόνια και όπως λένε «είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο» καθώς μετρούν 20 νεκρά ζώα σε τέσσερις ξεχωριστές επιθέσεις.
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ανήλικος τραυματισμένος στη Λήδρας-Υποστήριξε ότι του επιτέθηκαν
Το θέμα των οδοφραγμάτων και τη διάνοιξη της διόδου Πυροΐου θα θέσει ο Πρόεδρος στη πενταμερή
Εξέφρασε εκ νέου ελπίδα για πρόοδο στο Κυπρικό η Ολγκίν μετά τη συνάντηση με τον Τατάρ
Επανήλθε το Άλμα, ζητά από Πρόεδρο να καλέσει σε παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη-Παραπέμπει στην απόφαση Ρίκκου
Μετέφεραν χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα με πλοίο από την Ελλάδα στη Λεμεσό
Έσπασαν το δάκτυλο αστυνομικού στην Αγία Νάπα γιατί τους έκανε συστάσεις για τη συμπεριφορά τους
Ψάχνουν αν εμπλέκεται τρίτο όχημα στο θανατηφόρο με τον 21χρονο-Πετάχτηκε από το παράθυρο η συνοδηγός
Κλιμακώθηκε η κόντρα ανάμεσα σε Τραμπ και Μασκ-«Εκτροχιάστηκε, γελοίο το νέο κόμμα του»
Σχεδόν 80 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Σβήνουν οι ελπίδες για τα δέκα κορίτσια που αγνοούνται
Είχε γίνει καταγγελία και τους παρέπεμψε στο Κτηματολόγιο η Αστυνομία-Νέες πληροφορίες για την απόπειρα φόνου