«Επιζήσαμε από μια χειρουργική επέμβαση - Έκλεισαν την πόρτα για τα αποδυτήρια»

Ως μια χειρουργική επέμβαση χαρακτήρισε τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0. Τα λάθη που γίνονται, αυτά που ακολούθησαν στο Τσίρειο αλλά και τη συνέχεια της ομάδας της Λάρνακας, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Δημητρίου. 

Αναλυτικά:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαν ομάδα δείξαμε αντίδραση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Ξεκίνησε το Β ημίχρονο με τις χειρότερες προϋποθέσεις. Έκαναν τρομερή προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ο  ένας βαθμός, όμως η τρομερή προσπάθεια και ο παλικαρίσιος τρόπος που το κάναμε θα μας γεμίσει για τη συνέχεια», ανέφερε για το παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Η ομάδα δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε, έκανε το παιχνίδι της. Έδειξε χαρακτήρα. Στους ποδοσφαιριστές αξίζουν πολλά μπράβο».

Για τη διαιτησία της αναμέτρησης:
«Επιζήσαμε από μια χειρουργική επέμβαση στο Τσίρειο. Ήταν πιο πολλά τα λάθη από τα σωστά που υποδείχθηκαν στην αναμέτρηση. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Για αυτό μιλήσαμε με τόσο έντονο τρόπο. Δεν θέλαμε να μπούμε στο χορό και να μιλήσουμε για διαιτησία, μας έκαναν όμως την πρόσκληση με τη στάση τους. Θα αποφασίσει το Δ.Σ. για το αν θα προχωρήσει σε καταγγελία. Το παιχνίδι και τα λάθη, τα είδε όλη η Κύπρος και πρέπει να πάει σπίτι του για αρκετό καιρό».

Για τα λάθη που γίνονται:
«Τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές το ενδιαφέρον είναι στη διαιτησία, καθώς γίνονται αρκετά λάθη».

Για τον κόσμο:
«Στα δύσκολα, χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο κόσμο. Μετά από αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα οφείλει να αγκαλιάζεται περισσότερο από τον κόσμο».

Σε ένα περιστατικό που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ:

«Θέλω να αναφερθώ και για ακόμη ένα κεφάλαιο που έγινε χθες με τριτοκοσμικές συνθήκες. Ανεκτίμητη απόφαση από την αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο στα αποδυτήρια σε μέλη της διοίκησης και στον τεχνικό μας διευθυντή. Με τις διαπιστεύσεις τους όλοι και μας έκλεισαν την πόρτα. Επέτρεψαν την είσοδο μόνο σε μένα γιατί έπρεπε να κάνω δηλώσεις. Μας είπαν χαρακτηριστικά ότι μόνο ο εκπρόσωπος Τύπου μπορεί να περάσει. Φέτος έχουμε πάει σε έξι διαφορετικά γήπεδα αλλά και στην Κύπρο και δεν έχουμε ξανά συναντήσει τέτοιο πράγμα. Μας είπαν ότι απαγορεύεται η είσοδος στον οποιονδήποτε για να αποφευχθεί η ένταση».

Για τη συνέχεια:
«Δείξαμε ότι έχουμε αφήσει πίσω τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, βλέπουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε έξω τον Φακούντο, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ήταν από τα μόνα σωστά που έκανε χθες η διαιτησία. Θα δούμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μοϊσόφ τις επόμενες ημέρες».

Δειτε Επισης

Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ