Στην ΚΟ της ΝΔ προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης

 
Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από συνάντηση των δύο στη Βουλή.

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου», σημείωσε ο κ. Θεοχάρης εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του.

«Η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει την ένταξη του βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα μαζί του και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά και τις δηλώσεις του κ.Θεοχάρη ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατία τόσο για την ανάταξη της οικονομίας, όσο και για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού μετώπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σημειώνεται, ότι επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, ο Χάρης Θεοχάρης είχε τοποθετηθεί στη θέση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ενώ το 2015 είχε εκλεγεί βουλευτής με το Ποτάμι από το οποίο αποχώρησε τον Απρίλιο του 2016.

Η προσχώρηση του κ. Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία αποκτά ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον καθώς ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής είχε εκφραστεί θετικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά την υπερψήφισή της. Πλέον, θεωρείται δεδομένο ότι ο κ. Θεοχάρης θα καταψηφίσει τη Συμφωνία γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της κυβέρνησης να βρει τους απαραίτητους 151 βουλευτές για την κύρωση της Συμφωνίας.
 
Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξεσπούν οι συγγενείς της γυναίκας που παρασύρθηκε από μηχανές στην Αθήνα-«Ο ένας την έριξε κι ο άλλος την χτύπησε»
Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο-49χρονη σκότωσε τον πατέρα της
ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακή η Πρώτη Ανάσταση στην Χίο-Το σάλτο του «ιπτάμενου ιερέα» από την Ωραία Πύλη
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του πολέμου στη Γάζα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα το Άγιο Φως
Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του στην Κρήτη-«Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο-Ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
Ζευγάρι Ελλήνων στην Αλβανία βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του-Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης