Τέρι: Οι παίκτες «έφαγαν» τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε στην δίνη του κυκλώνα, με αμέτρητα αρνητικά σχόλια εις βάρος του μετά από τα παπούσια στο χέρι που του έδωσε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλα αυτά υπάρχει και κόσμος που εξακολουθεί να στηρίζει φανατικά τον Πορτογάλο τεχνικό και να θεωρεί πως δεν ήταν εκείνος η πηγή όλων των δεινών των "κόκκινων διαβόλων".

Μεταξύ των υποστηρικτών του "special one" είναι και ο άλλοτε κάπτεν της Τσέλσι, Τζον Τέρι, με τον νυν βοηθό προπονητή της Άστον Βίλα να ανεβάζει φωτογραφία στο Instastory για να αποθεώσει τον "κορυφαίο όλων Μουρίνιο" και να βρίσκει την ευκαιρία να "καρφώσει" παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Πώς το έκανε αυτό; Με ένα "like" σε ποστάρισμα που έγινε από τον Πολ ΜακΓκραθ στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, με τον παλαίμαχο σέντερ μπακ της ομάδας του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του προπονητή και να στήνει στον τοίχο ορισμένους ποδοσφαιριστές (χωρίς να τους κατονομάζει).

"Ο Ζοζέ Μουρίνιο πάει! Τρεις ή τέσσερις παίκτες θα πρέπει να ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους, επειδή αυτό που συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου είναι ντροπιαστικό. Εγώ θα έβαζα έναν καθρέφτη στα αποδυτήρια", έγραψε ο 59χρονος Ιρλανδός, με την τοποθέτησή του αυτή να βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Τζον Τέρι.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Μυστήριο με τον φόνο της Μεξικανής σε live μετάδοση στο TikTok-Η προφητική της φράση λίγο πριν πέσει νεκρή
Ρούμπιο και Ερντογάν πιέζουν για συμφωνία Ρωσίας και Ουκρανίας-«Δεν φεύγετε από εδώ χωρίς 30ήμερη εκεχειρία»
Στις φλόγες υποστατικό με ζώα στην Ευρύχου
Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθύνης ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Όλοι εναντίον όλων
Αγόρευσε από το εδώλιο ο 28χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από τις Φυλακές-«Η μαρτυρία στερείται πειστικότητας»
Πιέζει το χρονοδιάγραμμα για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων SIM-Ακυρώνονται οι αριθμοί μετά τον Νοέμβριο
Πρόσω ολοταχώς η αύξηση στέρησης άδειας από τρεις μήνες σε δύο χρόνια σε καταδικασθέντες για θανατηφόρα
Συνεδριάζουν και αποφασίζουν για εκλογές στην ΕΔΕΚ-Ημερομηνία και χρονικό περιθώριο υποψηφιοτήτων στην ατζέντα
Τι αναμένεται από τις συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας-Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ
Συνεχίζεται το θρίλερ για το Ουκρανικό-Την Παρασκευή οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας