Κανένα γραπτό έγγραφο από Λουτ-Θα δει ξανά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Νέα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει εντός των επόμενων ημέρων, μετά τη συνάντηση που θα έχει αύριο με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, η ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.
 
Κατά τη σημερινή συνάντησή της με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η κ. Λουτ δεν προσκόμισε οποιοδήποτε γραπτό έγγραφο σε σχέση με τους όρους αναφοράς.
 
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε πως έγινε μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση, τόσο για τους όρους αναφοράς όσο και γενικότερα για τα κρίσιμα θέματα που συναποτελούν το ζήτημα του Κυπριακού.
 
«Βρισκόμαστε στο μέσο κρίσιμων διαβουλεύσεων για την διαπραγμάτευση και τη συνέχεια του Κυπριακού, και θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε περισσότερα σχόλια», υπέδειξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας πως επί του παρόντος δεν υπάρχει οποιοδήποτε γραπτό έγγραφο στο τραπέζι από την κ. Λουτ.
  
Παράλληλα, ο Πρόδρομος Προδρόμου ανακοίνωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει εκ νέου συνάντηση με την Τζέιν Χολ Λουτ εντός των προσεχών ημερών, έπειτα από τη συνάντηση που η ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα θα έχει αύριο με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Δειτε Επισης

Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»