ΒΙΝΤΕΟ: Οι επίγειοι άγγελοι χαρίζουν ευτυχισμένες στιγμές στη Μαρία Ραφαέλλα
16:51 - 15 Δεκεμβρίου 2018

Όμορφες στιγμές πλάι στους καλλιτέχνες του Παγκύπριου Συνδέσμου Χάρισμα, πέρασε η μικρή Μαρία Ραφαέλλα.
Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Ραφαέλλα με σύνδρομο Down είναι το κοριτσάκι που παραγκωνίστηκε κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε σχολείο της Λευκωσίας.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο η μικρή χάρηκε με τη ψυχή της το τραγούδι που της αφιέρωσε ο Μαέστρος της χορωδίας.
Με ανάρτηση της στο facebook, η μητέρα της Μαρίας Ραφαέλλας ευχαριστεί τον δάσκαλο και μουσικό Δημήτρη Κωνσταντίνου για την αφιέρωση και τις όμορφες στιγμές.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Χάρισμα» ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2016 από μια ομάδα γονιών, καλλιτεχνών και φίλων χαρισματικών παιδιών. Ένας σύνδεσμος που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά που στιγματισμένα δυστυχώς από την άγνοια και την αδιαφορία μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων και της ίδιας της κοινωνίας, δεν βρίσκουν τρόπο να εξωτερικεύσουν την ομορφιά του πολύχρωμου κόσμου που κρύβουν μέσα τους.
