Στους τέσσερις αυξήθηκαν οι νεκροί της επίθεσης στο Στρασβούργο

Σε τέσσερις ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο, το βράδυ της Τρίτης, καθώς ένας από τους τραυματίες κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τραυματία που θεωρούνταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός. Είναι ο δεύτερος τραυματίας που χάνει την ζωή του το τελευταίο 48ωρο.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης ένας ακόμα νοσηλευόμενος είναι εγκεφαλικά νεκρός και συνεπώς ο τελικός απολογισμός αναμένεται να είναι ακόμα πιο βαρύς.

Ο δράστης της επίθεσης, ο 29χρονος Γάλλος Σερίφ Σεκάτ, σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά χθες το βράδυ κατά την διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο Στρασβούργο.

Είχε κατορθώσει να παραμείνει κρυμμένος επί δύο ημέρες μετά το χτύπημα στην κατάμεστη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Η αγορά έχει ξανανοίξει, ενόψει των εορτών, και ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να επισκεφτεί το σημείο σήμερα το απόγευμα.

Ο Σεκάτ είχε καταδικαστεί για δεκάδες ποινικά αδικήματα στο παρελθόν, στην Γαλλία, την Γερμανία και την Ελβετία. Είχε ενταχθεί στην λίστα των υπόπτων που οι γαλλικές Αρχές θεωρούν κινδύνους για την δημόσια ασφάλεια.

Δειτε Επισης

Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι