ΑΕΚ: Αποζημίωση €33.000 στην Μπάγερν!

Ποινή για τη διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους στο ματς της 23ης Οκτωβρίου - ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπάγερν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League - επιβλήθηκε από την UEFA στην Ένωση.

Οι "κιτρινόμαυροι" υποχρεούνται να καταβάλλουν στους Βαυαρούς 32.880 ευρώ, ποσό που εξάγεται από την επιβολή αποζημίωσης 10 ευρώ για καθένα από τα 3.288 εισιτήρια που παραχωρήθηκαν στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας.

Όπως είχαν υποστηρίξει φίλοι της Μπάγερν που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το ματς, τα εισιτήριά τους κόστιζαν 35 ευρώ, ενώ οι τιμές των αντίστοιχων για τους οπαδούς του "Δικεφάλου" ξεκινούσαν από την τιμή των 15 ευρώ.  Η UEFA απαγορεύει ρητά τη διαφορετική τιμολόγηση σε εισιτήρια γηπεδούχων και φιλοξενούμενων οπαδών.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης