Εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων από τις υποθέσεις διαρρήξεων στην Πάφο

 

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε χθες 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων καταστημάτων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-7 Δεκεμβρίου, 2018 στην Πάφο, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.133 ευρώ.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, ενώ στη συνέχεια, ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη ακόμη τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών και μίας απόπειρας διάρρηξης από καταστήματα στην Πάφο, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10 Δεκεμβρίου, 2018. 

Για τις πιο πάνω υποθέσεις, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 42 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 42χρονου και σε οικία φιλικού του προσώπου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας. 

Δειτε Επισης

Αναμένει έρευνα για τη φωτιά στο βαν το ΥΠΑΜ-«Γίνεται για 11 χρόνια το σχέδιο διακίνησης εθνοφρουρών, γίνονται έλεγχοι»
Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα