Μαρσέιγ - Απόλλων με 802+ επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη Απόλλων; 6.20

Η Ευρωπαϊκή πορεία των κυανολεύκων της Λεμεσού, για τη φετινή σεζόν, τελειώνει απόψε στο στάδιο “Βελοντρόμ” όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν την Μαρσέιγ. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα παίξουν για την τιμή τους, αφού συγκαταλέγονται στην 3η και 4η θέση του 8ου Ομίλου χωρίς ελπίδες πρόκρισης στη επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μήπως θα απολαύσουμε πολλά γκολ και θέαμα; Το όβερ 4.5 γκολ έχει απόδοση 3.95! Η Parimatch σας προσφέρει πάνω από 802 επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για να απολαύσετε τον αγώνα.
Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.71
Το ενδεχόμενο να τελειώσει ισόπαλο το παιχνίδι έχει απόδοση: 5.00
Εναλλακτικό σύνολο τερμάτων:
Γκολ Over Under
3.5 2.37 1.63
2.5 1.53 2.50
2 1.23 4.20
 
Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ
 
Ημίχρονο / Τελικό:
Μαρσέιγ / Μαρσέιγ 2.14
Μαρσέιγ / Ισοπαλία 14.0
Μαρσέιγ / Απόλλων Λεμεσού 32.0
Ισοπαλία / Μαρσέιγ 4.50
Ισοπαλία / Ισοπαλία 7.80
Ισοπαλία / Απόλλων Λεμεσού 13.0
Απόλλων Λεμεσού / Μαρσέιγ 17.5
Απόλλων Λεμεσού / Ισοπαλία 17.0
Απόλλων Λεμεσού / Απόλλων Λεμεσού 11.0
 
Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!
 
Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Δειτε Επισης

Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία
Ψάχνουν λύσεις για τους αγρότες και την έλλειψη νερού-Επί τάπητος το νομοσχέδιο για τα εξώδικα σε πολίτες
Καρότο και μαστίγιο Γεώργιου σε Τυχικό-Αντιφατικές ενέργειες για μνημόσυνο και διαμονή στην Αρχιεπισκοπή
Ένα στους δύο ΑμεΑ δεν λαμβάνουν επίδομα στην Κύπρο-«Η αναπηρία δεν συνεπάγεται με περιθωριοποίηση»
Συναντάται με την ΕΔΕΚ το ΔΗΚΟ για μια πρώτη κουβέντα-Ποιοι κάνουν σκέψεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ