Στις πέντε οι συλλήψεις για το κύκλωμα πορνείας στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε άλλες δύο γυναίκες, για κύκλωμα πορνείας που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στη Λεμεσό, φόρεσε η Αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μα 30χρονη από τη Ρουμανία καθώς και μια 50χρονη από την Ουκρανία, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία.
 
Για την ίδια υπόθεση υπό κράτηση βρίσκονται άλλα τρία πρόσωπα. Πρόκειται για 52χρονο και 60χρονο από την Ελλάδα καθώς και μια 36χρονη από τη Μολδαβία οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση της προηγούμενης Τετάρτης.
 
Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, του Γραφείου Καταπολέμησης και Εμπορίας Προσώπων και του ειδικού κλάδου Aρχηγείου Αστυνομίας στη Λεμεσό, ερευνήθηκαν συνολικά δεκατέσσερα υποστατικά.

Από τις έρευνες παραλήφθηκαν, μεταξύ άλλων, ως τεκμήρια, χρηματικό ποσό 1,640 ευρώ, μεγάλος αριθμός προφυλακτικών και κινητών τηλεφώνων, τέσσερα γραμμάρια κάνναβης και πιστωτικές κάρτες.

Επίσης τέσσερις γυναίκες, οι οποίες είχαν κληθεί στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, κρίθηκαν ως πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων και μεταφέρθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομία, ενώ 31χρονη συνελήφθη για παράνομη παραμονή της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το διάταγμα προσωποκράτησης των τριών υπόπτων εκπνέει αύριο Παρασκευή και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος, ενώ ενώπιον Δικαστηρίου θα βρεθούν τόσο η 30χρονη από τη Ρουμανία όσο και η 50χρονη από την Ουκρανία που συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη.
 
Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι