Κατά συρροή διαρρήκτης συνελήφθη στην Πάφο

 
Στην σύλληψη 23χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου κατόπιν πληροφορίας ότι ενέχεται σε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την σύλληψη του 23χρονου αυτός μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου .

Ακολούθως  από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία  διαφάνηκε πως εναντίον του έχουν στοιχειοθετηθεί προς το παρών έξι υποθέσεις διαρρήξεων οι οποίες διεπράχθησαν τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες στο κέντρο της Πάφου σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα διαρρήχτηκαν εστιατόρια, κρουασαντερί, καταστήματα και ξενοδοχείο στην περιοχή της Πάφου.

Η Αστυνομία ωστόσο εκτιμά ότι ο 23χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις παρόμοιας φύσης  και  στο πλαίσιο αυτό εξετάζει διάφορα κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών σε περιοχές που φέρεται αυτός  να κινήθηκε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή Πέρα Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος
Παραιτήθηκε ο Καπαρδής λόγω της υπόθεσης του προπονητή που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Εντοπίστηκε σκάφος τρίτης χώρας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ να ψαρεύει-Κατασχέθηκαν τόνοι ψαριών (pics)
Εξέφρασε τη διαφωνία του με Εισαγγελέα ο Αθανασίου-«Nα αποφασίσουν τα Δικαστήρια αν οι πράξεις των επτά, είναι ποινικά κολάσιμες»