Στο κελί για πέντε μέρες οι τρεις που συνελήφθησαν για κλοπή στην οικία στην ελ. Αμμόχωστο

Τρία πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 το πρωί χθες, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε κλαπεί ο πίσω δεξιά τροχός του αυτοκινήτου του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ισόγειο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Αργότερα χθες, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 38χρονου, στο οποίο ήταν εφαρμοσμένος ο τροχός που είχε κλαπεί. Στο σημείο βρισκόταν ο 38χρονος μαζί με 27χρονο, οι οποίοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή του εν λόγω τροχού, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στο αυτοκίνητο και στην κατοικία του 38χρονου, όπου εντοπίστηκαν 27 μπουκάλες οινοπνευματοδών ποτών, ένα λάστιχο ζάντας αυτοκινήτου και δύο φορτιστές κινητών τηλεφώνων, τα οποία φέρεται να κλάπηκαν τις προηγούμενες μέρες από περίπτερα στην επαρχία Αμμοχώστου και η κλοπή τους είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία την περασμένη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, από τον ιδιοκτήτη των περιπτέρων.

Ο τρίτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 29 χρόνων, συνελήφθη επίσης χθες, από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, σχετικά με την κλοπή των αντικειμένων αυτών από περίπτερα στην επαρχία Αμμοχώστου, μετά από μαρτυρία για εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας