Υπάλληλοι της Cyta παρέδωσαν στον Πρόεδρο €50 χιλιάδες για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Ποσό €50.000 παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη από το ΔΣ και τα μέλη του Ταμείου Ευημερίας της Cyta για ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Ελλάδα.
 
Παραλαμβάνοντας την επιταγή από τον Χρύση Φοινιώτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισέφεραν και τους συγχάρηκε για την πρωτοβουλία.
 
Ήδη, είπε, «με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας έχουμε συνεννοηθεί και από τις εισφορές τόσο του κράτους όσο και εκ μέρους όλων αποφασίσαμε να αναγερθεί ένα νοσοκομείο στην περιοχή Μάτι, το οποίο να είναι η συμβολική εισφορά της Κύπρου στους πυρόπληκτους του καλοκαιριού».
 
«Κάθε πράξη που συμβάλλει στην αλληλεγγύη δεν είναι παρά μια πράξη εναρμόνισης των αρχών της αλληλεγγύης που ως Ευρωπαίοι πρεσβεύουμε, αλλά το σημαντικότερο, είναι η συμβολική αλληλεγγύη μεταξύ των ελληνικής καταγωγής Κυπρίων που ζουν στην Κυπριακή Δημοκρατία και των αδελφών μας που ζουν στην Ελληνική Δημοκρατία», πρόσθεσε.
 
Ευχαρίστησε και πάλι τους εκπρόσωπους του ΔΣ και του Ταμείου Ευημερίας της Cyta, εκφράζοντας «την ευγνωμοσύνη και του Πρωθυπουργού που γνωρίζει ότι υπάρχουν τα εθελοντικά κινήματα και ιδιαίτερα τα οργανωμένα σύνολα που συνεισφέρουν και ενδυναμώνουν την αρχική εισφορά της Κυβέρνησης».
 
Παρόντες στην παράδοση της επιταγής ήταν και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.

Δειτε Επισης

Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως