Η Αστυνομία Κύπρου δίπλα στα παιδιά που πολεμούν τον καρκίνο!

Η Αστυνομία Κύπρου δηλώνει δίπλα στα παιδιά που πολεμούν τον καρκίνο, αυτούς τους μικρούς – καθημερινούς ήρωες, καλώντας μας όλους να δώσουμε το παρόν μας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση!

Στις 15 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:30 το πρωί, μαζευτείτε όλοι στο Πάρκο Αθαλάσσας, για να στείλουμε μαζί το μήνυμα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

«Θα είμαστε όλοι εκεί... για τους μικρούς μας ήρωες, γιατί καρκίνε δεν σε φοβόμαστε, γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά τον καρκίνο μόνο του».

Πρόγραμμα:

15 Δεκεμβρίου 2018, 10:30 – 13:00 στο Πάρκο Αθαλάσσας, Λευκωσία.

Αγώνας δρόμου 800 μέτρων για παιδιά μέχρι 12 χρονών (Δωρεάν Συμμετοχή).

Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων (Εγγραφή διαδικτυακά – κόστος €5)

Περπάτημα 3 χιλιομέτρων για όλους (Εγγραφή την ημέρα του αγώνα, στον χώρο της εκδήλωσης – κόστος €5)

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή στο εξωτερικό!

Στο τέλος των αγώνων θα γίνουν βραβεύσεις σε έξι διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες και θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής