Βελτιωμένος ο καιρός-Ανεβαίνει η θερμοκρασία

 
Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται την Τρίτη. Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά και τα νότια νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Τοπικά πιθανό να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Δειτε Επισης

Απαντά η ΠΑΣΥΔΥ για τις απειλές εναντίον του προσωπικού του Τελωνείου-«Δεν μας πτοούν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στα Λατσιά ο 16χρονος Κύπρος (pic)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στα Κούκλια-Επιστρατεύτηκαν δύο πτητικά μέσα
Το Ισραήλ εντείνει βομβαρδισμούς στη Γάζα εν μέσω νέας προσπάθειας για εκεχειρία
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Το ξέπλυμα μέσω βαρυποινίτη, η απόδραση Κομμωτή, το τρίωρο podcast ισοβίτη και η... υποκρισία
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ