Σφαγή από την επίθεση ενόπλου στην Καλιφόρνια (pics&vid)

Σε σφαγή εξελίχθηκε το περιστατικό πυροβολισμών σε μπαρ στην Καλιφόρνια, για το οποίο οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έξι τραυματίες. 
 
Σύμφωνα με τις επίσημες τελευταίες αναφορές από τα πυρά του ενόπλου που εισέβαλε μέσα σε μπαρ στην περιοχή Thousand Oaks της Καλιφόρνιας, και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, υπάρχουν τουλάχιστον 12 νεκροί και αρκετοί τραυματίες. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης της επίθεσης για τον οποίο αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι είχε διαφύγει. Νεκρός επίσης είναι και ένας από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στη σκηνή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες νεαροί βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπαρ και διασκέδαζαν όταν ο δράστης μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί, ενώ έριχνε και καπνογόνα συνεχίζοντας τις ριπές.

Πανικόβλητοι θαμώνες έτρεξαν να γλιτώσουν, βγαίνοντας από παράθυρα και σπάζοντας τζαμαρίες. Στην προσπάθειά τους αυτή, μάλιστα, κάποιοι τραυματίστηκαν.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της νέας αυτής πολύνκερης επίθεσης.
 
 

Δειτε Επισης

Η Ουκρανία προετοιμάζεται για τη θερινή ρωσική επίθεση-«Μην περιμένετε θαύμα»
Δεύτερο blackout στη Γαλλική Ριβιέρα-Έρευνες των Αρχών για δολιοφθορά
Ουκρανία και Ρωσία αντάλλαξαν τους τελευταίους 303 αιχμαλώτους (pics)
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Επενδυτής κρυπτονομισμάτων κατηγορείται ότι απήγαγε και βασάνιζε άνδρα-Είχε βοηθό μια Ιταλίδα σταρλετ
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Η Κάγια Κάλας ζητά την άσκηση της «μέγιστης διεθνούς πίεσης» επί της Ρωσίας μετά τη νέα πολύνεκρη επίθεση
Επιμένει για το Χάρβαρντ ο Τραμπ-«Κάποιοι προέρχονται από χώρες που δεν είναι καθόλου φιλικές έναντι των ΗΠΑ»
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος
Έλιωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου