ΒΙΝΤΕΟ: Η Samsung αποκαλύπτει το επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο της

Στο συνέδριο Samsung Developer που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο, η εταιρία αποκάλυψε τελικά τη συσκευή που κατασκευάζει εδώ και χρόνια: το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Samsung. Η τεχνολογία απεικόνισης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της συσκευής θα αποκαλείται οθόνη Samsung Infinity Flex Display.

Η συσκευή που παρουσιάστηκε στη σκηνή ήταν ένα πρωτότυπο τηλέφωνο και εγκλωβίστηκε σε ένα παχύ κουτί για να μην μας αφήσει να δούμε πως θα είναι η τελική έκδοση που θα βγει στο εμπόριο. Ωστόσο, η βασική ουσία του τρόπου λειτουργίας της συσκευής ήταν εμφανής.

Στην προεπιλεγμένη, διπλωμένη κατάσταση, η συσκευή μοιάζει με ένα τυπικό smartphone, αν και λίγο μικρότερο και λεπτότερο (σε πλάτος και όχι σε πάχος). Στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου υπάρχει μια οθόνη κάλυψης, αλλά όταν ξεδιπλώσετε το τηλέφωνο, διπλασιάζεται σε μέγεθος οριζόντια, καθιστώντας το ένα τετράγωνο σχήμα 7,3 ιντσών.

Ουσιαστικά, υπάρχει μια ενιαία οθόνη smartphone στο μπροστινό μέρος, και στη συνέχεια μια μεγαλύτερη οθόνη μέσα στο οποίο διπλώνει το κέντρο. Το UI του Android αλλάζει αυτόματα ανάμεσα σε διαφορετικές διατάξεις, ανάλογα με το αν η συσκευή είναι "κλειστή" ή "ανοιχτή". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές όπως θα κάνατε κανονικά σε κλειστή κατάσταση, η οποία θα μοιάζει εξοικειωμένη με τη μορφή ενός "κανονικού" smartphone . Όταν ξεδιπλώσετε τη συσκευή, όλα εξελίσσονται για να κάνουν καλύτερη χρήση της μεγαλύτερης οθόνης.

Υπάρχει επίσης συνέχεια της εφαρμογής μεταξύ των δύο καταστάσεων του smartphone. Με άλλα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google ενώ το τηλέφωνο είναι κλειστό, όταν ξεδιπλώνετε την οθόνη, οι Χάρτες Google θα εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί και θα αλλάζουν αυτόματα το μέγεθος για να ταιριάζουν με τη νέα διάταξη.

Η Samsung δημιούργησε επίσης ένα νέο σύστημα που ονομάζεται Πολυλειτουργικό Παράθυρο, το οποίο σας επιτρέπει να τρέχετε έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ το τηλέφωνο είναι σε ξετυλιγμένη "ανοιχτή" κατάσταση. Αυτό θα σας βοηθήσει με πολλαπλές εργασίες και θα είναι πιθανώς ένα μεγάλο μέρος της μελλοντικής εκστρατείας μάρκετινγκ για το smartphone.

Δυστυχώς, η Samsung δεν μας έδωσε πειρσσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο, όπως όνομα, ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή. Ωστόσο, είδαμε τώρα το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Samsung "έτοιμο", πράγμα που σημαίνει ότι η κανονική παρουσίαση του δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά.

Πηγή:techfreaks.gr

Δειτε Επισης

Κορίτσια φοβούνται για τις ρυτίδες από το Δημοτικό λόγω tik tok
Στην παγωμένη «Ευρώπη» το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο της ΝΑΣΑ για πλανητική αποστολή
Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16 η Apple
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο-«Μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύφθηκε το iPhone 16 με ενσωματωμένα εργαλεία Apple Intelligence
ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάζεται σήμερα το iphone 16 - Τα χαρακτηριστικά που προκαλούν θόρυβο
Σε τρία χρόνια εκτιμάται πως ο Έλον Μασκ θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο
Νέο τεστ διάγνωσης καρκίνου του προστάτη με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά
Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη για την αγορά επίπλων ηλικίας 3.500 ετών