Παπαπαναγή: «Ένα μικρό… θαύμα!»

Πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο βοηθός προπονητής του Απόλλωνα, Περικλής Παπαπαναγή μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ χαρακτήρισε ως ένα μικρό θαύμα την πιθανότητα να ισοφάρισε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.  

Οι δηλώσεις του:

«Εκείνο που θέλω να πω για το παιχνίδι είναι ότι ουσιαστικά είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όσον αφορά το αποτέλεσμα παιχνιδιού, αλλά πολύ ευχαριστημένοι όσον αφορά την απόδοση. Οι παίκτες για ένα ακόμα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέδειξαν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν και να είναι ανταγωνιστικοί και δικαιούνταν κάτι παραπάνω από αυτό το αποτέλεσμα οπότε είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Επίσης θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε κάποια παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και ξεκίνησαν σήμερα, αποδεικνύοντας ότι είναι υπολογίσιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Εκτιμώντας και βλέποντας το πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Γερμανία, αλλάξαμε λίγο την τακτική μας, την δουλέψαμε δυστυχώς μόνο σε δύο προπονήσεις, αλλά το αποτέλεσμα και η εικόνα που είδατε στο γήπεδο, δικαίωσε τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Εκτιμώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να μην είμαστε πίσω στο σκορ και μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ είχαμε τον έλεγχο για ένα 15λεπτο εκτιμώ ενώ ήμασταν μπροστά για να σκοράρουμε η Άιντραχτ με μία γρήγορη αντεπίθεση μας βρήκε λίγο ανοργάνωτους πίσω και έγινε το 0-2. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται και μέχρι να συνέλθουμε, δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ.

Παρόλα αυτά ακόμα και σε ένα 0-3 που ήταν πλασματικό, η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, να διεκδικήσει, να σκοράρει και να πάρει ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Εκτιμώ ότι εάν είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ πιο νωρίς, γιατί είχαμε προϋποθέσεις και με τον παίκτη λιγότερο της Άιντραχτ θα είχαμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε και την ισοπαλία που θα ήταν ένα μικρό θαύμα.

Η παρουσία της ομάδας τόσο πέρσι όσο και φέτος στους ομίλους έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική σε πάρα πολύ δύσκολους ομίλους. Είναι όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ και όχι Γιουρόπα, άρα όλα τα παιχνίδια είναι κέρδος για εμάς, μεγαλώνει η ομάδα, οι παίκτες αποκτούν εμπειρίες και εμείς το ίδιο».

Σε ερώτηση για το ποιους υπολογίζει για το ντέρμπι με την ΑΕΛ από τους τραυματίες: «Με βάση το μέχρι τώρα ιατρικό ανακοινωθέν, ο Κέβιν Μπρου μετέχει κανονικά στις προπονήσεις».

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996