AEK: Σαν… ταξίδι στον χρόνο

Του απεσταλμένου της ΕΑΚ στο Ράζγκραντ, Ευτύχιου Γιαξή

Εντάξει, δεν το λες και το πιο… υπερσύγχρονο γήπεδο της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά, η «Λουντογκόρετς Αρένα» δεν έχει καμία σχέση με την πόλη στην οποία βρίσκεται. Αν και το Ράζγκραντ φαίνεται σαν μια πόλη που έχει μείνει πίσω στον χρόνο και περπατώντας την μεταφέρεσαι στη δεκαετία του ’90, το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ κόντρα στη Λουντογκόρετς, παρότι μικρό, είναι όμορφο και, κυρίως, μοντέρνο, δίνοντάς σου την αίσθηση πως ανήκει αλλού και… μεταφέρθηκε με γερανό στη συγκεκριμένη περιοχή!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα της συνέντευξης Τύπου του Αντόνι Ζντράφκοφ και λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στον αγωνιστικό χώρο του «Λουντογκόρετς Αρένα», γίνονταν οι τελευταίες ετοιμασίες, με την τοποθέτηση των πινακίδων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων την εξέδρα «Μότσι» (το πέταλο στο οποίο αναγράφεται «1945»), που πήρε το όνομά της από τον εν ενεργεία αμυντικό της ομάδας, καθώς και την εξέδρα στην οποία θα φιλοξενηθούν οι περίπου 300 φίλαθλοι της ΑΕΚ (το απέναντι πέταλο).

Σκάουτερ για τρεις

Σκάουτερ από ομάδες της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στη «Λουντογκόρετς Αρένα», σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, για να παρακολουθήσουν τρεις ποδοσφαιριστές της αντιπάλου της ΑΕΚ. Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για τους Νατάναελ, Λουκόκι και Κεσέρου.

O Nατάναελ είναι 27χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που φέτος μετρά τέσσερις ασίστ, οι τρεις πρόσφατα, σε διάστημα μίας εβδομάδας: στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, στον προηγούμενο με τη Λέφσκι και στον επόμενο με τη Σεπτέμβρι. Ο Λουκόκι, που από την ασίστ του Νατάναελ σκόραρε στον πρώτο αγώνα με τους Λαρνακείς, είναι 25χρονος Κογκολέζος ακραίος επιθετικός, που μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Κεσέρου, 31χρονος Ρουμάνος, το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, ήδη μετρά 17 γκολ και 5 ασίστ. Είναι ο πρώτος σκόρερ του βουλγαρικού πρωταθλήματος με 13 γκολ, ενώ συνολικά σκόραρε 90 σε 140 συμμετοχές με την ομάδα του Ράζγκραντ.

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996