Άρχισαν οι εγγραφές και κατάταξη αρρένων πολιτών, γεννηθέντων το 1964, στην Πολιτική Άμυνα

Κλήθηκαν για εγγραφή και κατάταξη για υπηρεσία δύο χρόνων στη Δύναμη Πολιτικής Άμυνας, όλοι οι άνδρες πολίτες της Δημοκρατίας που γεννήθηκαν το 1964, και διαμένουν στις εδαφικές περιοχές της Δημοκρατίας, μετά από Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τους Περί Πολιτικής Άμυνας (Γενικούς) Κανονισμούς του 1997 και σχετική Γνωστοποίηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, η εγγραφή και κατάταξη των υπόχρεων θα γίνεται στα Γραφεία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πολιτικής Άμυνας (ΠΕΔΠΑ) κατά επαρχία, στους κατά τόπους Σταθμούς Πολιτικής Άμυνας ή στα Γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων, ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους.
 
Για την επαρχία Αμμοχώστου άρχισε από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και θα συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. 
 
Για τις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου αρχίζει την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και θα συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, συμπεριλαμβανομένων αμφοτέρων των ημερομηνιών, κατά τις ακόλουθες ώρες: 

Για τις περιοχές των πόλεων:από τις 8:30 π.μ. μέχρι 2:30 μ.μ., και από τις 5:30 μ.μ. μέχρι 7:30 μ.μ., στα Γραφεία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πολιτικής Άμυνας (ΠΕΔΠΑ) κατά επαρχία.

Για τις περιοχές της υπαίθρου:από τις 5:30 μ.μ. μέχρι 7:30 μ.μ. στα Γραφεία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πολιτικής Άμυνας (ΠΕΔΠΑ) κατά επαρχία, ή από 6:30 μ.μ. μέχρι 8:30 μ.μ., στους κατά τόπους Σταθμούς ή στα Γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων, ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους.
 

Για την επαρχία Λεμεσού

Για τις περιοχές της πόλης:από 8:30 π.μ. μέχρι 2:30 μ.μ., και από τις 5:30 μ.μ. μέχρι τις 7:30 μ.μ. στα Γραφεία της Περιφερειακής
Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας  Λεμεσού (ΠΕΔΠΑ Λεμεσού).
 

Για τις περιοχές της υπαίθρου:από 8:30 π.μ. μέχρι 2:30 μ.μ. στα Γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων, και από τις 5:30 μ.μ. μέχρι τις 7:30 μ.μ. στα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας Λεμεσού.
 

Για την επαρχία Αμμοχώστου 

Για το Δήμο Παραλιμνίου:από τις 8:30 π.μ. μέχρι 2:30 μ.μ., και από τις 6:30 μ.μ. μέχρι 8:30 μ.μ. στα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας Αμμοχώστου.
 

Για τις υπόλοιπες περιοχέςαπό 6:30 μ.μ. μέχρι 8:30 μ.μ., στους κατά τόπους Σταθμούς/Υποσταθμούς / Δήμους / Κοινότητες.

Για τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου, όλοι όσοι θα  προσέρχονται για εγγραφή και κατάταξη, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το Δελτίο της Πολιτικής Ταυτότητάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υπόχρεοι μπορούν να επικοινωνούν με τα πιο κάτω τηλέφωνα:
ΠΕΔΠΑ Λευκωσίας:      22403470
ΠΕΔΠΑ Λεμεσού:         25811024
ΠΕΔΠΑ Λάρνακας:       24802034
ΠΕΔΠΑ Πάφου:            26818470
ΠΕΔΠΑ Αμμοχώστου:  23815151
 

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν
Πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν-Ο Τραμπ στο war room με καπέλο MAGA, οι απειλές και οι βομβαρδισμοί
Συνολικά 19 πτήσεις για επαναπατρισμό Ισραηλινών-Προγραμματισμένες και αναχωρήσεις από μαρίνα Λάρνακας
Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»