Σύλληψη 30χρονου στην Πάφο για ναρκωτικά

 
Συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου ) στις 18:50 χτες το απόγευμα μετέβησαν στην οικία του 30χρονου που κατάγεται από το Ιράκ εναντίον του οποίο εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Κατά την άφιξη τους εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα το οποίο ανακόπηκε. Αρχικά ο 30χρονος προσπάθησε να διαφύγει και εθεάθηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) να πετά στο έδαφος από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, ένα πακέτο τσιγάρο.

Όπως διαπιστώθηκε στο πακέτο υπήρχε ποσότητα κάνναβης 7 γραμμαρίων και ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας βάρους ενός γραμμαρίου που πρόκειται για μεταμφεταμίνη. Ο 30χρονος στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του εντοπίστηκε ένα κομμάτι χαρτί που περιείχε ένα γραμμάριο κάνναβης και ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο μήκους 6 εκατοστών που περιείχε ποσότητα βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμειγμένη με ποσότητα κάνναβης. Επίσης στην κατοχή του 30χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 2.635 ευρώ που παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»