«Δεν κρύβομαι, δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής στην ΑΕΛ»

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, παρέθεσε η ΑΕΛ, με τον προπονητή της ομάδας της Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, να αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του. «Η Ομόνοια είναι πάντα Ομόνοια. Έχουν νέο προπονητή και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά πράγματα. Δεν έχασαν από την μέρα που ήρθε ο νέος προπονητής», επεσήμανε για το ντέρμπι που ακολουθεί ο τεχνικός της ΑΕΛ. 

Αναλυτικά:

Αριάδνη Γενεθλίου:

«Σας καλωσορίζουμε. Θα ήθελα να πω χρόνια πολλά στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο και στους παίκτες μας που γιορτάζουν. Την Κυριακή που μας έρχεται θα γίνει φιλανθρωπικό τσάι στο St George από το ΚΕΠΑΚΥ. Σας καλούμε να προσφέρετε με τον τρόπο που μπορείτε».

Ντούσαν Κέρκεζ:

«Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Νομίζω είναι η μισή Κύπρος. Από εδώ και πέρα θα μιλάω αγγλικά. Πραγματικά εκτιμώ την Κύπρο και τη γλώσσα αλλά δύσκολο να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Ελπίζω να το καταλάβετε».

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου. Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη και αυτό κάνω και τώρα και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής στην ΑΕΛ. Σε μια μεγάλη ομάδα όταν έρχεται ήττα είναι δύσκολο. Μισώ την ήττα αλλά ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Ο τρόπος που χάσαμε μας έκανε  να το συζητήσουμε με τους παίκτες για να το αλλάξουμε. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έκαναν φανταστική δουλειά στους πρώτους 8 αγώνες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά για να επανέλθουμε».

Για τους τραυματίες…

«Ο Μουστάκης απέχει εδώ και καιρό και άρχισε γυμναστήριο ενώ ο Ράσο  ακολουθεί ατομικό. Επίσης και ο Μπενίτεθ ο οποίος έκανε επέμβαση χθες. Είχε αυτό το πρόβλημα και προσπάθησε να το ξεπεράσει και έπαιξε με Απόλλωνα με πρόβλημα. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και δεν βλέπω τον λόγο να φύγει τον Ιανουάριο. Μας έχει βοηθήσει και θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια…

«Η Ομόνοια είναι πάντα Ομόνοια. Έχουν νέο προπονητή και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά πράγματα. Δεν έχασαν από την μέρα που ήρθε ο νέος προπονητής. Σεβόμαστε την Ομόνοια αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει διότι τους χρειαζόμαστε».

Δειτε Επισης

Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Ισραηλινή επίθεση κοντά στη Βηρυτό-Καλούν τους κατοίκους να μείνουν μακριά από θέσεις της Χεζμπολάχ
Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη