Στο κελί η 27χρονη που προσπάθησε να περάσει με πλαστά έγγραφα από το αεροδρόμιο Πάφου

Υπό κράτηση θα παραμείνει 27χρονη εναντίον της οποίας διερευνάται  υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Η 27χρονη παρουσιάστηκε σήμερα εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο όρισε την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης για τις 7 Δεκεμβρίου προκειμένου να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η 27χρονη, που κατάγεται από την Αλβανία, φέρεται να παρουσιάστηκε στις 28 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για το Βουκουρέστι και να παρουσίασε αλβανικό διαβατήριο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο και στη συνέχεια με ελληνική ταυτότητα να κατευθύνθηκε προς την έξοδο αναχώρησης της πτήσης προς το Λίβερπουλ.

Ακολούθως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που εργάζονται στην υπηρεσία ελέγχου διαβατηρίων του αεροδρομίου Πάφου και κλήθηκε για ανάκριση.

Στην συνέχεια η 27χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου στις 17:35 της ιδίας μέρας συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται