Ο Ζαρντίμ στη λίστα των υποψηφίων της Ρεάλ

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο είναι ιδιαίτερα γνώριμο στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τη σεζόν 2012-13 έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στις αρχές Οκτωβρίου ο Πορτογάλος κόουτς ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Μονακό μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα της.

Βέβαια, η δουλειά που έκανε σε αυτή την τετραετία στον πάγκο της ομάδας του πριγκιπάτου μόνο αμελητέα δεν ήταν. Τη σεζόν 2016-17 την οδήγησε στον τίτλο, ο ίδιος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League της ίδιας σεζόν. Όλα αυτά κόντρα στα εκατομμύρια της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα ανέδειξε πολλούς παίκτες βάζοντας εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου.

Όλα αυτά φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τη "Marca" το όνομα του 44χρονου κόουτς βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Λοπετέγκι την ώρα που αρκετοί στη διοίκηση των Μαδριλένων θέλουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Σολάρι.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία